dag 30 "Ett sista ögonblick"

När man umgås med ngn man älskar! Vem som , när som, hur som!

Att bara vara med en person och känna att detta är underbart är helt enkelt de bästa ögonblicken som kan finnas! Personligen har det blivit mer så för mig i äldre dar, att jag vill bara vara! De betyder så mkt för mig att jag nästan blir tårögd av att tänka på de underbara stunder vi har tillsammans.

Jaaa, de ögonblicket ska man ta vara på till max!! Så äre bare!

 

 


Dag 29 "Mina ambitioner"

Mina ambitioner äro många!
Dels är det att skaffa ett jobb som verkligen ger mig något, och där jag kan ha ett övergripande ansvar och insyn! Någon form av planeringscef, projektledare! Vi får se.

Sen med det jobbet vill jag tjäna pengar i massor. Jag vill inte vara beroende, jag vill kunna leva ett normalt liv utan skulder o lån! Än så länge går det bra forts följer....:D
Jag studerar och jobbar för att inte sitta på mer CSN. Känns lite fånigt ibland när andra får CSN och jag betalar tillbaka haha! Men men... Mitt mål är ju att den skulden kan vara förbi.

Man ska ha kul i sitt liv, därför hittar jag på lite resor etc om det är ngn som hänger på.
Denna sommaren ska eventuellt spenderas i spanien, Alcudia! En bekant ska plugga spanska, visserligen jag med, men jag måste åka ner dit utan ngn form av csn... *spara spara spara*

När jag blir stor ska jag ha en man, en liten vovve och en katt. Vi ska bo i en villa, i lugna kvarter.
Hahaha, där ser ni ngt weird.

50% godkänt!

Jaaa, jomenvisst!
Jag har klarat halva terminen, en hemtentamen och en salskrivning sen e de klart!(killen på bilden e Jonas, han e singel och trevlig och söker en bra tjej )

Typ så glad är jag!
Imorn ska jaag städa och tvättta och försöka göra en massa nyttigheter eller ngt. Kanske gå på rean och fynda?;)
Ska med bittertanten o träna det är allt jag vet:D
Borde kanske gå på dejt??
vad tycker ni?

22 ->28

Dag 22 - Det här upprör mig

Våld i alla dess former. Psykiskt som fysiskt. Jag kan inte förstå hur en människa kan må så dåligt att den får kickar av att sparka på den som ligger !?! Hur tänkte våldtäcksmannen? att den personen inte ska få uppleva sexet som ngt bra? Att det vore jobbigt att skaffa barn pga att ngn människa inte får till det med ngn frivillig? eller får kick av det? Jag tar avstånd från alla våldsmänniskor ( som ja känner till) tyvärr oxå offret ibland, men man kan ju inte göra allt. :/   På tal om det, hur uppfostrar man ett barn till att inte få kickar av våld? Uscccha

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Kärlek / Lycka.... att få känna mig tillfreds med mig själv och min tillvaro får mig att må bra...

Dag 24 - Det här får mig att gråta

Ärligt?? Döden, att tänka på ngn av mina nära som bortgångna får mig att storböla. Jag har liksom bara upplevt naturlig död (Mormor & Kisen RIP) och då hinner man oftast ställa om sig innan. Men om ngn plötsligt skulle gå bort... nääää... Där har vi förklaringen till att ja grät mig igenom Allt för min syster.

Dag 25 - En första

??? what?

Dag 26 - Mina rädslor

Spindlar, insekter av alla dess slag och ormar etc... Sen är jag rädd för naturkrafter, vet inte varför men kan få panik ibland på sjön el när det är oväder...

Dag 27 - Min favoritplats

Jäättte svårt juhe...Men det är nog hemma hos föräldrarna... I mina drömmar är det i Thailand på Koh pnangang

Dag 28 - Det här saknar jag

Ungdomen.. När allt var så lätt och ingenting var komplicerat.. längtan o kraven efter fast jobb, fast boende fast förhållande osv.. det fanns inte och man mådde därefter också!
I want to be free... people I want to be so free from this world sometimes!

Dag 18 + 19 + 20

Atttans, missar man en står det tusen åter haha!
Men här kommer lite till!

Dag 18, Min favoritfödelsedag
Kan jag inte säga, för vi har haft så många, så underbara helger på mina födelsedagar. När jag va liten i skärgården me famlij o vänner. Och nu på senare dar, vid ngn kust och solat, badat och partajat! (Jag Pia o Mirre)
detta gör att alla mina födelsedagar har varit kanon, bättre, bäst!!

Dag 19, Detta ångrar jag
Jag har bara en sak som hängt med mig i bagaget x-antal år. men det är ngt som jag aldrig kommer uttrycka! Jag känner mig som en skit, men jag skulle aldrig riskera det vi har för en sådan sak.
Some things are not meant to be told! ;)

Dag 20, Den här månaden
Har varit den värsta månaden på hela året, December. Den är stressig,kurser ska avslutas- jobb ska jobbas pengar ska spenderas och julklappar inhandlas. Blöööö. Nej jag gillar inte december. Det underbara är väl snö med ljusen på kvällarna och det sköna när julen äntligen är här! Men nu har jag bara ont i magen...

 

 nej jag har inte skaffat silllisar;)


Dag 16 + 17

Jag är ikapp:D

Dag 16 Min första kyss

det var på jägers i Höör, haha! en kille som gick i min kusins klass som jag tyckte var söt:) Jättesöt faktiskt. Det tog väl sidådär ngr månader innan vi ens kom till en kyss haha! Men till en tryckare hände det, han börja. Men det va ingen vacker upplevelse, han smaka vitlök och det var alldeles för ni vet to much! Därför så ratar jag alla killar som kysser som om de vore ngn jäkla groda... hahahaha

Dag 17 Mitt favorit minne

Gud va svåra frågor.... Men det var nog i gymnasiet, när jag och x tappat kontakten lite, efter en brud som försökt komma emellan.. bllöö! Jaja, vi va på en fest och x berättade en hemsk historia. Hon hade tagit en överdos :( Usch! Men hennes mamma hade kommit i tid och magpumpat henne. Men ur det dåliga kommer bra saker också. Vi fick tillbaka vår vänskap... Den enda och kanske den enda gången ja får höra det... Hur mkt jag betydde för henne i henns liv... efter nu 12 år betyder vi fortf lika mkt fr varandra... Guud vet inte alls va jag ska göra utan dej. Men det är ett minne jag har för att den kvällen va de både sorg o glädje! <3



Dag 12 + 13 + 14 + 15

Dag 12 I min handväska



Dag 13 Den här veckan
Har varit full med Jobb, lite skola, köpt lite julklappar men e långt ifrån klar! Har tränat med Malene, fika med Mirre och det känns som att jag inte fått en lugn stund !! Men bättre blire i Januari!! Woohoo!

Dag 14 Vad hade jag på mig idag
Igen?? jaha, jeansleggins.. vit blus, svarta stövlar!!

Dag 15 Mina drömmar
Jahaa, mina drömmar är många.. Först och främst hoppas jag att jag kan klara mig utomlands, Gillar Sverige men tror att livet blir lite mer harmoniskt om man får en öppnare kultur. Och jag vill jobba med projekt, eller som ansvarig chef etc. Är väl på god väg med min utbildning tror jag, om jag kan fortsätta som jag vill! Och om jag får mer diciplin!?! HAHA, jag är garanterat en av de lataste studenterna i min klass... Lättt.. men det är så mkt nu innan jul.. jobb, pengar, julklappar osv! Men min dröm  har ändrats lite under åren, så vem vet jag kanske gifter mej, skaffar barn och blir hemmfru i Skanör?


Dag 9 + 10 + 11

Dag 9 min tro

vad tror jag på? Mig själv och min omgivning, att vi lever som gör för att vi vill det. Jag trot absolut inte på ngn religion el liknande. Det är en skam mot människan. Jag anser att det har blivit ett sätt att överleva, att ge upp en del av sig själv, sin kraft och sin makt. Så ja jag tror på människans kraft att göra det rätt för sig, det är TROTS allt du som väljer vad du gör. Sure det kanske finns ngt högt uppsatt att tro på, men det är ingen /inget som säger åt dig hur du ska leva.   Din tro på dej själv är störst.
(med detta sagt accepterar jag givetvis folks tro på sin religion, men skulle inte göra det själv)

Dag 10 Det här hade jag på mig idag

Jeans, vitt linne och blå kofta. Inte mkt idag inte:D

Dag 11 Mina syskon

Min Syster, en fin tjej som e ett år äldre som jobbar som hälsokonsult.


Dag 6+7+8 :D

Dag 6 Min dag

Min dag, en vanlig dag för mig är antingen skolan eller jobb! Så idag känner jag mig lite lost och ska till bibblan och försöka reda ut min förvirring!
Brukar träna på gymmet med mallan 4 ggr i veckan! På eftermiddagen mest efter allt roligt!?! i skolan ell jobbet!
Sen tittar jag alltid på mina favorit program på tv inna jag somnar! ROligare än så är det inte om man inte skulle räkn amed allla mina skumma vanor haha..


Dag 7 Min bästa vän

Jag har en självfrände, Mirre! Meen det vet ju alla.. Jag skulle inte kalla henne min bästa vän, för det är hon inte. Inte nu. Hon kanske var, men nu har vi vuxit isär lite (buhhu) och har väl mest en så kallad relation där vi måste ringas varje dag, och kanske hänga.. Men det är inte VI på samma sätt längre, vilket jag kan tycka är trisst men samtidigt skönt, vi var ju så beroende av varandra hela tiden... det funkar inte i alla sammanhang! But I still love her!


Dag 8 ett ögonblick

Vad för ögonblick kan jag undra??
ett speciellt ögonblick för mig var studenten, Att jag klarade av mina fyra år i skolan trots människor som var assholes, en kille som blev ettt psykfall är bara ngr av sakerna som drig ner en... Men jag klarade det, inget IG och ngr VG gjorde mig nöjd... har aldirg varit ett VG/MVG barn.. Har jag fått det har det varit för att det har vatt skoj inte för att ja har pluggat. Så för mig att ta studenten, var ett ögonblick med en känsla som inte går att beskriva.... :D *lycka

Dag 3-4-5

Hoppar över dag3 lite då det handlar om mina föräldrar som ja inte behöver nämna här inte... de lever och mår bra och jag älskar de över allt annat! Behöver jag säga mer!?!:D

Dag 4, vad åt jag idag (igår)

Gröt till frulle med kaffe
Spenatsoppa med knäcke inkl keso o tomat
En allevo påse till mellanmål Och köttfärssås med spagetthi till middag!

Har hittat äggpasta i hälsokostaffären:D Mumma, med lågt GI! Och fine de smakar ente redigt som pasta men det är super duper gott ändå, och jag håller mig inom kostplanen!

 

Dag 5

Vad är kärlek?
kärlek för mig är när man kan tänka sig ge allt till den här personen. Ger exempel.
Min Familj, Trots våra olikheter och att man stör sig på dem, är det alltid de jag vill ringa när ngt händer, hur mkt jag än vill ha dem på avstånd så går det inte, man vill att de ska vara en del av livet.
Mina vänner, har olika förhållanden till mina vänner. Men som ni vet finns det en som är mitt allt. Det är henne ja har som roligast med, vi kan bråka men bli sams. Ingen av oss klarar av att gå knappt en dag utan att prata med den andre, Man vill hela tiden veta att allt är bra och personen dyker upp i tankarna hela tiden. Jag skulle vilja säga att det är en hälsosam relation, men ibland känner jag bara att jag inte skulle kunna klara mig utan henne :/ Om jag flyttar vill jag ha henne med mig! Hon känns som den rätte vännen.
Killar tänker jag inte utala mig om, den kärleken är blind, så mkt kan jag säga. Verkligheten försvinner på ngt sätt!

Men kort och gott, kärlek är ngt man känner mer eller mindre för ngn annan.


Dag 1 & 2

Om mig själv!
My name is Jannike, och kommer från mittpunkten av Skåne! Wohhoo! Inte världens roligaste lilla by men träffade fina människor! Haft en famlij som hållt ihop, Mamma Pappa syster och jag och Kisen får vi inte glömma.
Gick grundskolan i Mittpunkten, och gymn i Örebro, sen har ja bott i Lund och pluggat/Jobbat- för att ta en tur runt Jorden med den som betyder mest för mig, Mirre! Efter det skulle man ta tag i sitt liv så då bar det av mot Kalmaer för ett års studier på SSK progr, men det var inte min grej.
Nu sitter jag i Malmö med heltidsjobb som personlig assistent och studier som gör mig till Ledare! Min framtida dröm är väl att få jobba med HJälporganisationer eller inom skola eller vård i Sverige! Men vi la se vad det blir! Först ska manbli klar ju!

Mina dagar ser ut som så: JOBB/SKOLA, Vänner, träning och lite därtill! And I love it!


Min första Kärlek!
Skulle kunna säga att det var min kära högstadiekärlek, men då va man ju kär i alla som kom i vägen nästan!:)

I Gymnasiet skulle jag också vilja säga at de kunde vatt jens el Rasse el M! Men alltså, det vete fan. Just nu tvekar jag! Jag får nog ge Gustav all cred för att få mig att bli helt uppåt väggarna! Det är den enda gången jag inte kunnat kontrollera min vad säger man heder!?! Haha... men lärdomarna va ju också att det måste jag göra om jag ska kunna träffa ngn utan att va ett freak! men det vatt inget ömsesidigt där icke! Sååå, gott folk roligare än en sommarflört blev det inte för mej:D


Ja eftersom alla andra gr det

Så tänkte jag inte vara sämre, dock kommer jag sålla och göra vissa fler ggr om dagen så jag blir klar med listan innan 2011!;)

Vi får se hur det går!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag i dag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Taken by Lisa fisa!

What the hell?

Not againg... Men ja kämpar emot, aldrig aldrig att jag tänker ligga hemma o gny! ICKE!
Jag måste bli klar med min hemtenta + en komplettering!! two days left!! Kom igen!

Inte nog med det... när ska man handla julklappar? och vad? min familj är den segaste ever!

Hittade denna bilden från när vi va på Fiji.. South sea Island the backside! :D Haha.. jaja ge mej sol igen! NGN som vill resa med mej? I sommar eller en längre hösten 2012?

RSS 2.0