Kan echinaforce hjälpa mig?

Hörseln e halverad för tredje gången denna hösten!
Kan jag bara inte få slippa en förskylning till??? Jag brukar inte vara sjuk mer än en gång om året max! (peppar pppar ta i trä knock knock knock)
Ska skriva hemtenta till fredag, som iofs går ganska bra än så länge... en komplettering sen e det en ny kursstart! Det dumma är bara att de ändrade schemat nyligen så att vi börjar på fredag ist månd!?! så jag missar introduktionen! Bajs!!

 

En sak går bra iaf.... träningen:D Ska promenera ut till jobbet som komplettering till min uteblivna trning pga hörseln... tadaa.. man får rädda det kilot man kan hahaha!

Ska desutom på dejt igen snart, kanske inte med rätt kille.. men man ska ju öva tills den rätte stiger in??;) Så jag har dejtat mer denna hösten än på fem år sammanlagt hehe! Göttt!

 

Time is time, you deside what to do with it!*****


hur ska man göra?

Ibland undrar man vikka svin det finns på uteställena!
Igår på Skeppsbron va de kaos, killarna tafsa ngt djävulskt,,, vad får dom att tro att de får det???

SJUKT

Har jag berättat om Santos?

Min nya feta o lata jourkatt?haha
han e såå tradig, och ja orkar inte sitta o gullligulla med honom hela tiden!

HOppas han blir smal o go snart!:D

Jävla väärk

Jag hatar mensvärk och skaffa stav för ngr år sen för att slippa den! (o slippa mensen :D) Meen ibland får jag värsta PMS utbrottet som inkl bland annat mensvärk... utan mens! WEIRD!

Men fy fan va de gör ont, man kan ju knappt göra ngt alls:( Ja missa skolan för ja inte kunde ta mig hemifrån imorse... fuck! Det börjar ordna upp sig efter tabletter o värme på maugen, men fy alltså! Jag måste ta mig till biblioteket snart och skriva min hemtenta klar...

 

mitt i allt detta blire ju värsta känslosvallet... vilket jag ICKE gillar. Man börjar tänka som bara den på saker som inte är relevanta överhuvudtaget! Jaja, ja kan inte vara på topp alltid...

 

SOL GE MIG SOL!!


time is time

jääättteskoj igår:) oskyldig haha
Men nu e man slut.. och det gick inte riktigt som ja villle!bull alltså...


I like to run:D

Har blivit en redig baddare på att springa 30min * 9km/h
Ohh yeaah! Ska klara 10km/h snart.. så jag kan springa ngt 5km lopp på en halvtimme, hade vatt skoj!
Har fått med 4 pass som varit riktigt bra denna veckan! Me like

Ska bara fortsätta så varje vecka och sluta med mina jäkla nötter haha! Ja har många laster!

55kg here I come!
enligt min Allevo sida ska ja vara där 1 febr 2011, så vi får se hur det ligger till om en månad.

Däremot min kära träningskompis mallan... latare människa får man leta efter och det är underligt för jag har alltid sett henne som hurtigare än mig, mkt sport och inge rökning och mindre festande... Men hon slår fantamig priset i att slöa på träning... bulll! Vill ha ngn att tävla med lite, får försöka få med mej slimsi!

jaja, ikväll e det fest ska till Lund och kolla in syster :D


Fail

u på tenta.. bra där, men så går det när man pluggar för lite:)

imorn e det dags för en kuligkulig kväll hoppas jag med matlagning till speeeexet:)
utan mirrre, de ni!

And score

Jaaa, nu e jag glad... Jävligt glad!
Längtar till nästa lördaaaag. NU!

Bilder kommer imorn


Ikväll gälller det:D

Som jag längtat, hopppas hopppas det slår mina förväntningar!!!!


Husfest kooooom nu!

Läser man snabbt ser det ut som kondom, haha jaja!

På Lördag, som ja längtar. Fast en läskig sak, en kille som jag gillat länge genom åren * Han blev ju ts med en tjej och ville va med mig en sista gång (jag helt ovetandes om detta, fick givetvis världens chock när "in relationship" dök upp på fejjan 2 v senare) Jag vet inte om ja ska ta detta som en komplimang eller bara helt enkelt bottten. Han passa inte mig det vet jag, men ja tror att efter GUrra är han nog en som lyckas peta på hjärtat lite sådär : D och det är ju kul att se att det funkar!
En kort historia som blev längre haha... att hans flikka hänger mkt på huset där festen är... kan bli bra kan bli dåligt... En del av mig vill så innerligt se han igen, bara få ögonkontakt...medans en annan del av mig bara vill att han ska bort, långt långt iväg från mig. Det andra alt. är nog bäst fur us alles! :)

Skitsamma, allt annat går som en dans. Fick bra med pengar för R****s guld han gav mig:D Kändes sjukt bra!


Snart juuul :(

 "carpe diem"


Ny vecka... IGEN

Tiden går så snabbt, hinner knappt stanna till och andas.. I lördags va de första dagen på länge då jag vakna och gjorde precis de jag kände för (ingenting vill säga) tills jag somna igen.. så skönt, men samtidigt insåg jag att det är ju då man börjar fundera, grubbla osv... Ingenting jag vill uppleva med jämna mellanrum! Så nej till heltlediga dagar.

Men helgen va bäst med Ladiesnight på fredan och Magnus Betner igår. Hann jobba 24h också så är mkt nöjd över slutresultatet;)

Veckan som kommer består av jobb/skola/dejt/ Husfest på krischan:D Så den kommer gå snabbt men vara rolig! Precis som det ska vara....

 

så mina vänner, ta vara på livet vare sig det är mkt eller lite:D Och stressa inte upp er över tiden... YOU MAKE YOUR OWN TIME!

//JB
Förra årets husfest med städtema! Ni får se årets blider med tema efter  LÖRDAG:)


motsäger mig själv

Ocg gnäller lite.. har haft en jobbig natt.. katten hade kissat i sänge, ev urinvägsinfektion. :(
Så det va bara att börja tvätta madrass efter madrass, förutom en som inte gick o rädda... waay to big ! Fuck!
kom i sängs vid fyra o skulle upp sju för skolan.. vakna inte ens av väckarklockan.. så pigg va jag=)
Så komplettering på det hela...

Faaaan... viill bara slänga ut katthelvetet och fokusera på allt annat... jag har inte tid för katastrofer i mitt liv just nu!! buhhuu!Ni kanske tycker ja e löjlig, men sängen e helig ( alla saker för den delen) och när man måste brja köpa nya saker för pengar som finns? Blir ja lack.... Han kanske borde åka tillbaka till landet!

RSS 2.0